"Jak przygotować grulownik, święceline, moskole, kwaśnice albo gałuski? Jeśli chcesz się dowiedzieć i przy okazji miło spędzić czas to zapraszamy do udziału w warsztatach kulinarnych z przygotowania tradycyjnych potraw kuchni spiskiej" - tak zapraszają organizatorzy kulinarnego spotkania.
Warsztaty kulinarne w Trybszu
Liczba miejsc jest ograniczona, więc czy są jeszcze wolne, trzeba sprawdzić, a osoby z niepełnosprawnościami proszone są także o zgłaszanie szczególnych potrzeb do środy (15.11).
Same warsztaty odbędą się w piątek i sobotę (17-18.11) od godz. 18:00 w remizie OSP w Trybszu.

Wszystko to w ramach projektu „Podtrzymanie dziedzictwa kulinarnego polskiego Spisza” realizowanego przy wsparciu finansowym Województwa Małopolskiego przez Stowarzyszenie Inicjatyw Lokalnych „Przełom”.
Czytaj także: